Over ons

2Locate is sinds 2010 actief op het gebied van GPS volgsystemen en andere mobiele beveiligingsproducten.
Deze producten worden vooral gebruikt tegen diefstal, maar ook tegen misbruik van voer- en vaartuigen.
Medio 2016 hebben wij een compleet nieuw gebruikersplatform geïntroduceerd waarbij de gebruiker centraal staat. De gebruiksvriendelijkheid stond bij het maken van dit platform voorop.
De gebruiker komt nu op een duidelijk en overzichtelijk platform waarbij de belangrijkste functies zeer eenvoudig in te stellen en te controleren zijn, terwijl het platform standaard ook al over een range aan professionele instel- en alarmeringsmogelijkheden beschikt zodat zelfs de meest veeleisende eindgebruiker dit platform voor b.v. compleet fleet management kan gebruiken.

Drie meeste gestelde vragen en antwoorden

A: Diefstalbeveiliging kunt u instellen door middel van locatie controle (geo fence), contactalarm, wegsleepalarm, bewegingssensor i.c.m. iButton. En dit allemaal desgewenst ook nog tijd geschakeld.

A: Hierbij registreert en rapporteert de GPS-module precies alle gemaakte ritten volgens de laatste eisen van de Belastingdienst.

A: Alle gebruikerskosten voor data, meldingen en alarmeringen zijn bij de prijs inbegrepen (zolang uw object zich binnen de EU-zone bevindt.)

MISSIE

Voor onze klanten een gebruiksvriendelijk platform bieden met goede helpdeskondersteuning, zodat zij onze producten zien als een onmisbare aanwinst voor het beschermen en monitoren van hun objecten.

VISIE

2Locate streeft ernaar middels nieuwe technieken de Benelux en binnenkort heel Europa veiliger te maken. Zowel wat betreft diefstal, maar ook wat betreft rijstijl. Ons doel is om in 2020 meer dan 50.000 gebruikers een veilig gevoel te kunnen bieden. Wij bieden onze medewerkers die deze visie delen het beste en daarmee zorgen wij dat we een absolute meerwaarde bieden voor hen, voor onze dealers maar vooral voor onze klanten.

WAARDEN

In plaats van hier uitgebreid in te gaan op onze kernwaarden zegt onze slogan waarschijnlijk alles: “Uw tevredenheid is onze eindbestemming”.

Competenties

2Locate staat voor betrouwbaarheid, innovatie en klant- en kwaliteitsgerichtheid. Vandaar dat wij onze klanten tijdens ons laatste tevredenheidsonderzoek gevraagd hebben om ons te beoordelen op deze kerncompetenties.
Wij zijn erg tevreden over de uitslagen, maar uiteraard streven wij naar een nog hogere score!

Betrouwbaar
93%

Onze klanten ervaren 2Locate als erg betrouwbaar. Zowel het bedrijf als de geleverde producten. Wij ondersteunen u met ervaren helpdeskmedewerkers die er zorg voor dragen dat uw producten optimaal functioneren.

Innovatief
94%

Door de snelle veranderingen in deze branche blijven de eisen en wensen veranderen. 2Locate blijft voorop lopen als het gaat om nieuwe, innovatieve producten. Uiteraard wordt alles zelf getest. Dat is ook precies de reden waarom wij 5 jaar garantie geven op alle trackers.

Klantgericht
90%

Onze eindgebruikers ervaren het als erg prettig dat ze binnen 48 uur na installatie persoonlijk benaderd worden om de mogelijkheden van het platform samen door te nemen en deze desgewenst direct samen op de correcte wijze in te stellen.

Kwaliteitsgericht
87%

Regelmatig informeren wij bij onze dealers en eindgebruikers of zij verbeterpunten hebben of dingen “missen” op het platform. Met deze informatie gaan wij aan de slag en op deze manier zorgt 2Locate er voor dat het platform actueel blijft en aan de wensen van haar klanten blijft voldoen.

Aan het woord

“Onze slogan “Uw tevredenheid is onze eindbestemming” is veelzeggend. 2Locate is vanaf de start erg betrokken met de klanten. Want een product leveren is één, maar vooral de dienstverlening en service na de eerste aankoop zijn van het grootste belang. De dealers geven de eerste informatie over onze producten en doen dit uitstekend. Echter wanneer de modules gemonteerd zijn en in gebruik genomen worden, dan komen pas de vragen. En juist dan kan je als bedrijf het onderscheid maken. Samen met de gebruiker alle gewenste instellingen en mogelijkheden doornemen zodat alles precies naar wens functioneert. Pas wanneer dat punt bereikt is, dán kunnen wij tevreden zijn.

Diezelfde klant is namelijk onze lopende en sprekende reclamezuil. Wij doen er alles voor om de klant tevreden te krijgen en te houden. Totaal hebben wij inmiddels duizenden tevreden gebruikers van ons platform. Van de particulier die een kettingzaag beveiligd heeft tegen diefstal tot grote bedrijven die hun complete fleet management via ons platform laten lopen, compleet met het op afstand uitlezen van tachograaf en brandstofmanagement.

– Daniël Tolenaars. Sales manager 2Locate