Cashback

8 maart 2023 / BY

 

Cashback actie

2Locate bestaat in maart 2023 alweer 12,5 jaar. Dit jubileum hadden we nooit bereikt zonder onze trouwe dealers én tevreden gebruikers.

Daarom hebben we van 15 maart 2023 tot en met 15 september 2023 een cashback actie waarbij u 12,5 % van uw aanschafbedrag terugkrijgt door middel van verrekening op uw gebruikerslicentie. Daarnaast ontvangt u ook 12,5 % korting op het eerste jaar van uw gebruikerslicentie.

 

Wat moet u doen om gebruik te maken van de cashback actie?

In tegenstelling tot sommige andere bedrijven die het u soms zó moeilijk maken om uw cashback op één of andere manier terug te ontvangen, hebben wij het zéér eenvoudig gemaakt. Als u ervoor kiest om uw volgsysteem door één van onze dealers te laten activeren (en monteren), dan wordt de cashback actie automatisch in behandeling genomen.

Dan hoeft u zelf helemaal niets te doen!

De 12,5 % cashback én de 12,5 % korting op het eerste jaar licentie worden dan automatisch voor u verrekend op het bedrag van uw gebruikerslicentie. Na het eerste jaar betaalt u voor de licentie het bedrag dat op het moment van aankoop actueel is. Dit bedrag is voor de daaropvolgende 4 jaar prijs vast. Met andere woorden; u krijgt geen tussentijdse prijsverhogingen! Zo weet u precies wat uw kosten zijn voor de eerste 5 jaar.

 

Wat moet u doen als u zelf (of iemand anders dan één van onze dealers) uw systeem monteert (en activeert)?

In dat geval kunt u gebruik maken van het onderstaande cashback formulier. Deze dient u volledig in te vullen. Daarnaast dient u uw aankoopbevestiging te uploaden. Het invullen en digitaal versturen van het formulier dient u te doen vóór de activatie van uw systeem.

Op deze manier weet u zeker dat wij de cashback actie kunnen verrekenen op uw gebruikerslicentie.

 

Wij hopen dat de eerste 12,5 jaar pas het begin is van een mooie toekomst. Wij danken al onze huidige en nieuwe gebruikers voor het vertrouwen en het team van 2Locate wenst alle gebruikers nog heel veel plezier van én met hun systemen.

 

Mocht u toch nog vragen hebben over de cashback actie, dan kunt u uw vraag stellen via cashback@2locate.nl .

Wij streven ernaar om al uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

 

(Voorwaarden Cashback Actie)

(Cashback Formulier)